Romain Jerome Mood

RRJ-Romain Jerome a fost fondata in anul 2004 si a castigat rapid admiratia iubitorilor de ceasuri. O traditie pe care brandul o urmeaza este aceea de a insera in fiecare model o parte mica din istorie, cum ar fi otelul din Titanic sau praful de luna. Astfel, RJ-Romain Jerome este o combinatie de ceasuri elvetiene, cu designuri inovatoare care se folosesc de materiale deosebite. Una dintre mariile colectii ale RJ-Romain Jerome este Moon Dust DNA, din care au fost prezentate la Baselworld 2 modele deosebite, RJ-Romain Jerome Steel Mood & Black Mood.

In primul rand trebuie sa lamurim conceptul de praf de luna. Praful care este certificat de Asociatia de Exploatari Spatiale ca fiind unul autentic, este amestecat cu pigmenti naturali, iar apoi este introdus in ceasuri, creand astfel o culoare identica cu Luna. Datorita acestui proces, cadranul ceasului are o multitudine de umbre si efecte, ca Luna.

Ceasul Black Mood inglobeaza majoritatea trasaturiilor caracteristice brandului: o carcasa rotunda de 46 mm, 4 suruburi la vedere, doua butoane solide si cele trei “cratere” pe cadran care intaresc asemanarea cu Luna. Carcasa este facuta din otel inoxidabil, iar bezelul este din fibra de carbon combinat cu fragmente din Apollo 11. Mecanismul este unu automat cu calibru propriu, RJ001-C, cu 23 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora, o rezerva de energie de 42 de ore si  o rezistenta la apa pana la 3 atmosfere. Ca functii, acest model ofera indicare orei si minutelor, un cronometru de secunde la ora 9, unul pentru 30 de minute la ora 3 si unul pentru 12 ore la ora 6.
In lateralul ceasului observam remontoarul si cele doua butoane pentru activarea cronometrelor. Intreg cadranul este protejat cu un geam din safir anti-reflexie, care se gaseste si pe spatele ceasului. Ceasul Black Mood vine echipat cu o curea neagra din cauciuc sau din piele de aligator.
Cel de-al doilea model, Steel Mood nu difera decat prin culoarea cadranului, aceasta fiind un gri metalic.

Aceste doua modele sunt fabricate in numar de 1.969 de bucati fiecare.

24 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu