Romain Jerome Space Invaders

DDupa o intelegere cu compania TAITO, Romain Jerome a lansat noul model Space Invaders, facut intr-o editie limitata de 78 de piese. Acest model este un omagiu adus jocului cu acelasi nume, o adevarata legenda a anilor ’80. Popularitatea jocului a provocat o lipsa a monedelor de 100 de yeni cand a aparut pentru prima oara in Japonia.

Fiecare model are o carcasa rotunda foarte robusta facuta din otel inoxidabil acoperit cu PVD. Marimea carcasei este de 46 de milimetri, dar cu acele 4 “urechi” pare si mai mare. Pana si remontoarul de la ora 3 este mai mare ca de obicei. Acele “urechi” sunt dotate cu niste suruburi pentru ajustarea optima a curelei pe mana. Rezistenta la adancime este de numai 30 de metri.

Cadranul este unul special, construit 3d. El este compus din 3 nivele de diferite materiale tocmai pentru a putea realiza impresia de 3d. Pe cadran gasim o imagine pixelata, lacuita si cu diferite culori, din celebrul joc. Ora si minutele sunt reprezentate prin indicatoare negre pe care s-a adaugat un strat de Super LumiNova. Fiecare cadran este unic, in cele 78 de ceasuri avand dispuse culorile in mai multe moduri.

Este un ceas pentru cei pasionati, care au pierdut mult timp pentru a sparge recordurile aparatelor pe care te puteai juca in acea vreme.

15 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu