Skyfall, Omega Skyfall

IIn toamna anului 2012, pe marile ecrane va aparea un nou film James Bond, intitulat “Skyfall”. La mana lui Bond, va sta inca o data un ceas Omega Seamaster. Pentru a sarbatori a saptea prezenta  intr-un film James Bond, cei de la Omega lanseaza ceasul Seamaster Ocean 600m “Skyfall”.

La fel ca toate ceasurile din colectia Seamaster si acest model este echipat cu o valva de heliu si are o rezistenta la apa pana la o adancime de 600 de metri. S-au facut imbunatatiri si in ceea ce priveste lizibilitatea. Indicatorele pentru ore si secunde, la fel ca indecsii, sunt acoperiti cu un strat de Superluminova, emitand astfel o lumina albastra. Dar, indicatorul pentru minute, va avea in intuneric o culoare verde, ceea ce il ajuta pe purtator sa afle ora mult mai repede.

Cadranul negru este asezat intr-o carcasa de 42 mm, creata din otel inoxidabil. Interesant modul cum au reprezentat ora 7: in loc de o singura cifra, au inscriptionat “007” cifre reprezentative pentru filmul Bond. In spatele cadranului se afla un mecanism co-axial cu calibru 8507. Pe langa tehnologia co-axiala, mecanismul mai este echipat cu un arc de balansier din silicon. Cei de la Omega sunt foarte siguri pe combinatia aleasa pentru mecanism, incat ofera o garantie de 4 ani.


Seamaster Planet Ocean 600m Skyfall
este in editie limitata de 5.007 de bucati si vine livrat intr-o cutie speciala de prezentare. Din cate am auzit, pretul unul model ar fi undeva la  4.800 de euro.

18 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu