Speake-Marin Triad

DDupa cum stiti, pe 25 Aprilie a inceput cel mai asteptat eveniment, BaselWorld. Printre brandurile care si-au etalat cele mai recente creatii s-a numarat si Speake-Marin, care a atras atentia vizitatorilor cu ceasul Triad.

Modelul este primul din colectia Mechanical Art si este caracterizat de trei subcadrane care indica orele si minutele. Pentru crearea acestui model, ceasornicarii brandului s-au inspirat din simbolistica numarului trei. Acesta poate reprezenta inceputul, mijlocul si sfarsitul sau trecutul, prezentul si viitorul. Desi au inceput o noua colectie, ceasornicarii au pastrat traditiile brandului si designul caracteristic ceasurilor Speake-Marin. De asemenea, ei sustin ca in Mechanical Art vor incerca sa adauge modele bazate pe anumite simboluri sau inspirate din diferite culturi.

Triad are o carcasa din otel inoxidabil, cu un diametru de 42 mm si o grosime de 13 mm. Bezelul este din aur rosu, iar indicatoarele de pe cadran sunt din otel, acoperit cu lac albastru.  Pe ambele parti sunt geamuri din cristal de safir, iar rezistenta la apa este pana la o adancime de 30 de metri. Mecanismul este unul automat, cu un calibru Eros 2. Are o grosime de 4.35 mm si contine doua casete arc. De asemenea, este ornat cu 35 de jewles, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si asigura o rezerva de energie de aproximativ 120 de ore.

Triad vine cu o curea din piele de aligator, care se inchide cu o catarama din aur rosu. Ceasul este in editie limitata de 88 de bucati.

 

26 April   by | Niciun comentariu

Scrie un comentariu