Stirrup Link de la Ralph Lauren

RRalph Lauren participa la GPDH cu ceasul Stirrup Link, la categoria ceasurilor pentru doamne. Modelul ne-a atras atentia datorita designului si simplitatii de care da dovada. Probabil ca pentru unii nu este cel mai elegant si mai impresionant ceas, dar atrage destul de usor atentia si are parca un aer de clasicism in el, nu?

Desi majoritatea doamnelor sunt acum la cautare de ceasuri cu diamante, Ralph Lauren a reusit sa le atraga atentia fara a-si orna creatia cu nici o piatra pretioasa. Ce ne place la acest model este faptul ca atat carcasa, cat si cureaua sunt create din acelasi material: aur roz. Mai mult decat atat, este de admirat si modul in care au fost unite cele doua, in asa fel incat sa para “dintr-o bucata”. Ar trebui mentionat ca Stirrup Link nu este creat pentru acele femei care doresc un cadran mare si impunator. Acest model are o dimensiune de 27.5 x 29.3 mm si o grosime de 7.1 mm, ca atare va avea o pozitie destul de discreta la incheietura. Mecanismul mecanic, RL430, a fost creat de cei de la Piaget, special pentru acest model. Nu stim aproape nici un detaliu despre aceste mecanism, decat ca are o rezerva de energie de aproximativ 40 de ore.

Stirrup Link are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si se vinde la pretul de 27.000 de franci elvetieni.

11 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu