Tag Heuer Carrera MP4-12C

TTag Heuer si McLaren si-au unit inca o data fortele pentru a crea un model ce atinge perfectiunea si cele mai inalte grade ale performantei. Astfel, modelul Carrera MP4-12C Chronograph, beneficiaza de acuratetea si precizia celor de la TAG Heuer si de designul de la McLaren. Acest model s-a fabricat in editie limitata, existand doar 1000 de ceasuri pe piata.

Ceea ce TAG Heuer a folosit pentru prima data la acest model este mecanismul automat Dubois Depraz de calibru 4900 si calendarul perpetuu ce trebuie ajustat doar o data pe an, in luna Februarie. Acest model beneficiaza de doua cadrane: unul fabricat din carbon, negru, pe care sunt afisate orele si unul interior, din safir fumuriu, ce adaposteste indicatorul pentru data la ora 12, cronometrul de minute la ora 9, secunde la ora 3, iar in partea inferioara gasim sigla. Indicatoarele de ore si minute sunt din titaniu, acoperite cu vopsea luminiscenta portocalie in totalitate, iar secundarul si cele doua indicatoare de la cronometre au culoarea portocalie doar la extremitati.

Carcasa are un diametru de 43 mm, cu un bezel din aluminiu, negru, cu tahimetru si cu geam dublu din safir cu anti reflexie. Are doua butoane din titaniu, iar remontoarul beneficieaza de o banda de cauciuc pe mijloc. Ceasul are o rezistenta la apa pana la 100 de metri. Cureaua este una din piele, cu perforatii uniforme si cu o cusatura portocalie, iar sistemul de prindere este unul prin clema din titaniu.

Legatura cu McLaren? Deignul ceasului este inspirat de interiorul masinii, cifrele fiind asemanatoare cu cele de la vitezometrul din bord, iar combinatia de culori este cea caracteristica modelului MP4-12C.

17 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu