TAG Heuer Formula 1 Lady Steel & Ceramic Pavée

CCeasul Formula 1 Lady Steel & Ceramic Pavée este o varianta imbunatatita a modelului Lady Steel & Ceramic, lansat prima data in 2010. Desi legaturile intre Formula 1 si femei nu sunt destul de stranse, brandul a gasit o modalitate prin care sa imbine agresivitatea Formulei 1 cu delicatetea si eleganta unei femei. Ceasul are elemente facute din cermica neagra si este impodobit cu diamante, cu un design interesant.

Carcasa de 37 mm este din otel inoxidabil, rezistenta pana la 200 de metri adancime, iar bezelul este ornat cu 84 de diamante Wesselton. Cureaua este o combinatie de ceramica si otel inoxidabil cu un sistem de prindere in forma de fluture. In centrul cadranului sunt 54 de diamante, iar indecsii sunt reprezentati tot prin pietre pretioase. La ora 12 este un logo 3D al brandului. Tag Heuer a depus o munca deosebita la inserarea diamantelor. Fiecare piatra are o rama din otel inoxidabil care a fost prinsa manual. Nu stim prea multe despre mecanismul acestui model, dar, daca ar fi sa ne ghidam dupa ce a afirmat Tag Heuer, acest ceas are un mecanism asemanator cu celealte modele din colectia Formula 1.
Membri acestei colectii au un mecansim cuart, cu o frecventa in jurul a 32.768 de vibratii pe ora. Acelasi tip de mecansim este intalnit si la varianta din 2010 a acestui model.

Tag Heuer a reusit sa impace intr-o maniera eleganta Formula 1 si femeile, facand din Lady Steel & Ceramic Pavée o bijuterie cu un mecansim precis.

14 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu