TAG Heuer Mikrogirder 10000

TTag Heuer a lansat un model care probabil va revolutiona intreaga industrie. Dupa cum sustine si brandul, ceasul TAG Heuer Mikrogirder este simplu, rapid si mult mai efficient decat “a visat stiinta vreodata”. Este insensibil la gravitate si reduce semnificativ eroarea izocrona.

Ceea ce este cu adevarat impresionant la acest model este viteza: mecanismul are o frecventa de 7.2 milioane de vibratii pe ora, sau 1.000 Hz. Odata activat cronograful, ne este aproape imposibil sa urmarim miscarea acului. Din ce sustin cei care au reusit sa vada acest model, daca ascultam cu atentie, putem auzi cum indicatorul inconjoara cadranul de 20 de ori pe secunda.

Pentru a ajunge la acest rezultat a fost nevoie de foarte multa munca. Ceasornicarii din Elvetia au cautat cel mai optim mijloc pentru a spori viteza unui ceas, dar fara ii afecta precizia. Ceasul are cel mai rapid regulator mecanic  creat vreodata. Are o acuratete de 2 miimi de secunda.   In constructia acestui model au intrat 10 brevete ale brandului, care sunt inca in process de patentare.

Nu am reusit sa aflam multe despre TAG Heuer Mikrogirder. Toata lumea a ramas impresionata de viteza si performanta sa incat nu a mai pus pret pe restul caracteristicilor. Credem ca se anunta a fi un model care va da startul unor noi mecanisme. Mai jos va invitam sa vedeti un video in care ceasul este pus in functiune.

11 May   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

Pingback Premiile Grand Prix d’Horlogerie 2012 | 10 si 10 (19-11-2012 ; 1:03 pm) #

[…] Aiguille d’Or, cel mai mare dintre toate, a fost acordat celor de la Tag Heuer. Se pare ca ceasul Mikrogirder s-a ridicat la nivelul asteptarilor si i-a impresionat pe cei din […]

Pingback Tag Heuer Carrera CMC Concept Chronograph | 10 si 10 (31-01-2013 ; 5:21 pm) #

[…] destul de asemanator cu ceasul premiat anul trecut la Grand Prix D’Horlogerie de la Geneva – Carrera Mikrogirder. Atat carcasa, cat si bezelul sunt facute din fibre de carbon foarte subtiri, care au fost aranjate […]

Scrie un comentariu