TAG Heurer Mikrotimer Flying 1000 Concept Chronograph

CCu totii am asteptat cu nerabdare sa vedem ce ne rezerva TAG Heurer in acest an. Se pare a rabdarea a fost recompensata, ei prezentandu-ne un model remarcabil: TAG Heurer Mikrotimer Flying 1000 Concept Chronograph. Fata de modelul anterior, Heurer Carrera Mikrograph 1/100th Second, acest ceas beneficieaza de un cronograf cu o bataie de 10 ori mai rapida.

Comparativ cu mecanismul Valjoux 72 ce are un ritm de 18.000 de vibratii pe ora, Mikrotimer Flying 1000 Concept Chronograph are un mecansim ce ofera un ritm de 3.600.000 de vibratii pe ora, ceea ce este destul de impresionant. Acest set de vibratii este valabil doar pentru mecanismul mecanic, iar la cer automatic exista doar varianta de 28.800 de batai pe ora.

In rest, acest model pastreaza in mare carcateristiciile celui prezentat cu ceva vreme in urma. Are o carcasa de 45 mm, fabricata din titaniu cu geamuri din safir, anti reflexie. Aceasta sunt in numar de doua, unul in fata, ce acopera cadranul, iar al doilea pe spate, unde se poate observa mecanismul. Cadranul este negru, orele sunt iluminate, de culoare alba. Si indicatoarele pentru ore si minute sunt illuminate pentru o mai buna vizibilitate. La ora 6 este afisat un cronometru de 5 secunde, actionat de butoanele din lateral.  Mai mult, in partea superioara a cadranului au avut loc si de logo-ul TAG Heurer. Acest model are o rezistenta la apa de pana la 100 de metri.

Ceea ce pare sa incurce putin este faptul ca sunt foarte multe cifre si la o privire rapida nu prea ne putem da seama la ce ne uitam.

25 March   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Premiile Grand Prix D’Horlogerie | 10 si 10 (21-11-2011 ; 11:11 am) #

[…] TAG Heuer a castigat premiul pentru cel mai sport ceas cu modelul Mikrotimer Flying 1000 Chronograph. […]

Scrie un comentariu