The four Voyages Extraordinaires de la Van Cleef & Arpels

VVan Cleef & Arpels au facut o traditie din adaugarea detaliilor iesite din comun pe ceasurile clasice. Astfel, ei scot acum o noua colectie de ceasuri, “The four Voyages Extraordinaires” (Cele patru calatorii extraordinare). Pentru aceste 4 modele s-au inspirat din capodoperele lui Jules Verne, creand astfel ceasuri cu liniile clasice, dar cu detalii particulare.

Pentru primul model “Five weeks in a Balloon” (Cinci saptamani in balon) foloseste predominant culoarea verde cu tonuri de argintiu. Pe cadran, in partea superioara, se poate observa imaginea unui balon ce se ridica deasupra unui munte acoperit cu zapada, iar in partea inferioara, este infatisat un rinocer si o girafa. Al doilea model  “Twenty Thousand Leagues under the Sea” (“20 000 de Leghe sub mari”) este bazat pe culorile albastru, bleu, alb si gri. Imaginea reprezentativa a acestui model este cea a unui scafandru ce merge pe fundul marii. Se poate distinge foarte usor apa de la suprafata de cea din abis datorita nuantelor de culori.
Cel de-al treilea model “A Journey to the Center of the Earth” (Calatorie in centrul Pamantului) este reprezentat prin nuantele de portocaliu, alb si gri. Imaginea cadranului este cea a unui vulcan care erupe. Se poate observa o corabie la baza vulcanului, care conform operei lui Jules Verne isi incepe calatoria.
Ultimul model, “From the Earth to the Moon” (De la Pamant la Luna) se foloseste doar de culoarea albastru inchis si alb. Cadranul infatiseaza imaginea unui cer plin de stele, plante si comete.

Toate cele 4 modele, in afara de imaginea particulara, au aceleasi caracteristici: carcasa din aur alb, un remontoar bine definit si un mecanism automat 800P. Cureaua este una din piele de alligator, iar culoarea este in functie de model: verde, albastru deschis, portocaliu sau albastru inchis. Oricare din aceste 4 modele sunt in editie limitata, existand pe piata doar 22 de astfel de seturi.

21 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu