Tissot Heritage Navigator 160th Anniversary

NNu discutam destul de des despre cei de la Tissot, dar se pare ca incet incet, brandul vrea sa castige mai multi fani. Recent, compania a lansat ceasul Heritage Navigator 160th Anniversary, care a impresionat publicul prin designul carcasei si al cadranului.

Dupa cum ii spune si numele, modelul a fost conceput pentru a marca implinirea a 160 de ani de cand s-a infiintat brandul. Primul ceas  Heritage Navigator a fost lansat la implinirea a 100 de ani, in anul 1953. Pana acum, Tissot este recunoscut ca fiind printre cei mai mari producatori de ceasuri elvetiene in serie, compania distribuind foarte multe modele in 160 de tari. Cei de la Tissot sustin ca Heritage Navigator 160th Anniversary este un ceas practic, oferind timpul dintr-o multitudine de zone. Purtatorul va putea alege din 24 de capitale, afisate pe cadran, iar timpul va fi indicat  cu ajutorul indecsilor de pe bezel.

Carcasa ceasului este din otel inoxidabil, are un diametru de 43 mm si o grosime de 9.62 mm. Mecanismul automat are un calibru 2893-3 si detine un certificate COSC. Carcasa vine cu o curea din piele maro sau neagra, care se inchide cu ajutorul unei cleme metalice.  Rezistenta la apa a ceasului este pana la o adancime de 30 de metri.

Heritage Navigator 160th Anniversary va fi disponibil mai tarziu la reprezentantii si distribuitorii din intreaga lume. Sunt multe zvonuri care sustin ca s-ar putea ca modelul sa fie in editie limitata si ca ar putea fi lansat oficial abia in luna Noiembrie. Nici pretul de vanzare nu a fost mentionat de cei de la Tissot.

 

 

13 March   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Cristi (16-03-2013 ; 11:06 am) #

V-a fi in jur de 1200 Euro.

Scrie un comentariu