Ulysse Nardin Blue Sea

LLuna trecuta, am discutat despre ceasul Blue Toro de la Ulysse Nardin. Pe langa acel model, brandul a mai prezentat la BaselWorld un ceas albastru, la fel de placut, dar creat pentru ale scopuri.

Modelul Blue Sea, face parte din colectia Marine. Cei de la Ulysse Nardin s-au gandit la un mecanism care sa reziste in conditii extreme si sa fie potrivit pentru orice iubitor de sporturi acvatice. De asemenea si-au dorit ca acest ceas sa fie la fel de potrivit si pentru viata de zi cu zi.

Brandul vede carcasele sale ca un simbol al tineretii, ele fiind mereu create dupa cele mai noi tehnologii. Carcasa de 45.8 mm a acestui ceas este creata din otel inoxidabil, a fost supusa unui tratament special de vulcanizare si a fost “imbracata” in cauciuc albastru. Cauciucul are rol estetic, dar ofera si un comfort sporit. Prin geamul din cristal de safir de pe spate se poate zari mecanismul automat. Piesele non-metalice au fost tratate cu un aliaj albastru de titaniu pentru a fi in ton cu carcasa. Mecanismul cu calibru propriu, UN-26, are 28 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Pentru a lega ceasul de sporturile acvatice, brandul i-a adaugat pe cadran un model de valuri, care se regastete si pe curea. Indicatoarele si indecsii sunt vopsiti cu un material albastru luminous pentru o lizibilitate mai buna. Fiind creat pentru a rezista la mai adancimi, ceasul rezista la apa pana la 200 de metri.

Ceasul  Blue Sea este in editie limitata de 999, dar, din pacate nu am reusit sa aflam pretul.

29 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu