Ulysse Nardin Caprice Butterfly

UUlysse Nardin si-a uimit fanii cu cea mai recenta creatie. Ceasul Caprice Butterfly a atras atentia multor doamne datorita pietrelor pretioase, dar a fost admirat si pentru cadranul detaliat.

Se pare ca brandul nu a renuntat inca la albastru, incercand sa caute noi modele in care sa foloseasca aceasta culoare. Despre Caprice Butterfly, cei de la Ulysse Nardin sustin ca “este imaginea unui mit si a unei muze”. De asemenea, ei au mentionat intr-un comunicat de presa ca modelul este adresat doamnelor care iubesc luxul si doresc sa poarte ceva delicat si impunator in acelasi timp. Este de apreciat cantitatea de detalii de pe cadran si munca din spatele lor. Imaginea este creata cu ajutorul emailului. Tehnica este una destul de grea si migaloasa. Prima data sunt create cavitati in suprafata de metal, care sunt apoi umplute cu email. Dupa un proces de coacere, cadranul este slefuit manual, pentru indepartarea emailului in exces. Desi pare foarte simplu, ar trebui sa ne gandim ca toate acestea se fac la o scara de ordinul zecilor de mm. Ceea ce ni s-a parut interesant la acest cadran au fost marginile de metal ale fluturelui care ajuta la crearea unui contrast.

Carcasa, din aur alb, are o dimensiune de 34 x 35.4 mm, iar pe bezel si butuci sunt asezate 353 de diamante. Mecanismul este automat, cu un calibru UN-13 si are o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Ceasul este rezistent la apa pana la o adancime de 50 de metri si are o curea din piele, care se inchide cu ajutorul unei cleme metalice.

Nu am reusit sa aflam pretul pentru Caprice Butterfly, dar stim ca este in editie limitata de 28 de bucati.

 

17 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu