Ulysse Nardin Caprice Queen of Hearts

UUlysse Nardin a prezentat o colectie interesanta, strict adresata femeilor. Caprice Queen of Hearts este o colectie de modele care se pot incadra foarte usor in categoria bijuteriilor. Brandul sustine ca este de ajuns o singura privire asupra acestor ceasuri pentru a fi legata o relatie extraordinara.

In aceasta colectie sunt trei modele.  Primul este un ceas din otel inoxidabil si are pe cadran 6 inimi care s-ar incadra mai degraba pentru Valentine’s Day,  cea de la ora 11 fiind plina de diamante, iar cea de la ora 5 ascunzand semnatura brandului. Acesta are in componenta sa 214 diamante. Al doilea model este realizat din aur roz si are cadranul asemanator cu cel din otel. Modelul cuprinde 382 diamante, multe dintre ele fiind distribuite pe carcasa. Cel de-al treilea model este fabricat din aur alb si are cadranul acoperit cu diamante printre care se gasesc indecsii pentru ora 12, 3, 6 si 9. Numarul total de diamante din acest model este de 778. Toate cele trei modele au geamuri din safir si pe fata si pe spate si sunt rezistente pana la 50 de metri. Cureaua este din material, otel inoxidabil sau aur.

Mecansimul este unul automat cu o rezerva de energie de 42 de ore.  Rotorul este din aur, iar remontoarul aduce un aer elegant intregii bijuterii. Brandul nu a spus prea multe despre aceste modele, sustinand ca acestea trebuie descoperite.

20 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu