Ulysse Nardin Carnival of Venice Minute Repeater

CCei de la Ulysse Nardin au lansat un nou model care pune in evidenta talentul designerilor din companie. Ceasul Carnival of Venice Minute Repeater impresioneaza prin cadranul inspirat din unul dintre cele mai romantice orase din lume, Venetia.

Undeva prin anii 1980 Ulysse Nardin a creat ceasul San Marco, un model care a simbolizat renasterea ceasurilor cu minute repeater. Carnival of Venice Minute Repeater este o combinatie intre ceasul din anii ’80 si modele din secolul al XVII-lea denumite “Jaquemarts”, care sunt renumite datorita cadranului miscator. Astfel, elementele de pe cadranul ceasului proaspat lansat se misca in timp ce este activat minute repeater-ul.

Carnival of Venice Minute Repeater are o carcasa de 42 mm, creata din platina si rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Cadranul, care infatiseaza Podul Rialto a fost construit cu ajutorul emailului. Pe ambele parti ale carcasei sunt geamuri din cristal de safir, iar remontoarul, rezistent si el la apa, este insurubat. Mecanismul este mecanic, cu un calibru propriu, UN-71 si are o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Ca functii, ceasul indica orele si minutele, iar minute repeater-ul anunta orele, sferturile de ora si minutele. Modelul vine acompaniat de o curea din piele, care se inchide cu o catarama.

Ceasornicarii de la Ulysse Nardin sunt forte apreciati pentru cadranele pe care le construiesc. Ei sustin ca vor incerca si anul acesta sa lanseze ceasuri cu un cadran unic, lucrat manual, care sa atraga toate privirile. Carnival of Venice Minute Repeater este in editie limitata de 18 bucati. Din pacate, nu am reusit sa aflam pretul modelului.

7 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu