Ulysse Nardin Classico Luna

UUlysse Nardin a lansat ceasul Classico Luna, model de care brandul este foarte incantat si este sigur ca va atrage multe priviri. Brandul a incercat sa puna in valoarea Luna, deoarece o considera fascinanta, fiind mereu diferita, in functie de gradul de iluminare.

Cea mai speciala functie a modelului consta in indicarea precisa a rotatiei lunii printr-o reprezentare destul de realistica plasata exact in centrul cadranului. Acesta se roteste si in acelasi timp indica gradul de iluminare al lunii. O rotatie completa are loc in 12 ore, iar, de-a lungul a 29 de zile, in functie de faza lunii, culoarea discului se schimba.

Cei de la Ulysse Nardin au decis ca acest model sa fie adresat atat barbatiilor, cat si femeilor.  Astfel, Classico Luna pentru domni se distinge printr-o carcasa de 40 mm si un cadran clasic, cu indecsi din cifre romane. Modelul pentru femei este mai mic, cu un diametru de 35 mm si are bezelul ornat cu diamante. Ambele variante au carcasa creata din aur roz sau otel inoxidabil si pot avea o curea din piele sau din materialul din care este construit ceasul. Cadranul difera in ceea ce priveste culoarea: pentru modelele barbatesti poate fi negru sau argintiu, iar pentru ceasurile cu diamante este creat din praf alb de perla. De asemenea, doamnele pot alege tipul de indecsi: acestia pot fi reprezentati prin cifre romane sau de diamante si perle. Ambele modele sunt animate de un mecanism automat, cu calibru UN-829 si cu o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Brandul considera ca, desi cele doua variante ale ceasului Classico Luna nu sunt foarte diferite ca design, modelul pentru barbati are un statut impunator, dat probabil de elementele clasice, iar in varianta pentru doamne predomina eleganta si finetea.

5 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu