Ulysse Nardin Executive Lady

UUlysse Nardin a lansat saptamana trecuta un ceas adresat doamnelor. Modelul Executive Lady atrage atentia datorita culorii pure care domina aproape fiecare parte a ceasului.

In 1996, cei de la Ulysse Nardin au brevetat un sistem Dual Time. Acesta se regaseste in ceasul Executive Lady, purtatoarea putand schimba ora doar printr-o apasare a butonului din ceramica. Brandul este destul de incantat de acest model, ei afirmand ca poate fi purtat la orice ocazie si, de asemenea, este perfect pentru a fi purtat in calatorii.

Desigur, pentru o eleganta aparte, ceasul este combinat cu nuante de sidef. Carcasa din otel inoxidabil, de 40 mm, are un cadran din praf de perla, imbogatit cu 43 de diamante. Atat butonul, cat si bezelul sunt creati din ceramica. Ca rezitenta la apa, ceasul va functiona normal pana la o adancime de 50 de metri. Mecanismul automat se foloseste de un calibru UN-24, creat in atelierele proprii. Pe langa functiile afisate pe cadran, mecansimul are o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Intregul model vine cu o curea din otel inoxidabil si ceramica.

Ceasul Executive Lady se integreaza pe deplin in categoria ceasurilor elegante si practice, special create pentru doamne.

29 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu