Ulysse Nardin Sonata Streamline

CCei de la Ulysse Nardin lanseaza Sonata Streamline, despre care multi spun ca este un ceas plin de personalitate. Imediat putem observa “fata” modelului, care ascunde in spate un mecanism performant.

Brandul este faimos pentru cadranele iesite din comun, dar cele concepute in acest fel sunt rar intalnite in colectiile celor de la Ulysse Nardin. Mecanismul are un rotor din aur si un esapament cu ancora si rotita create din silicon.  Calibrul UN-67 este unul automat. De asemenea, mecanismul are un oscilator inertial brevetat si patentat de brand si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Ceasul Sonata Streamline este creat in doua variante. Carcasa din titaniu poate avea bezelul din aur roz sau din ceramica neagra. Indiferent de alegere, butoanele si remontoarul sunt din aur. Modelul are un diametru de 44 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Cureaua este din piele sau cauciuc negru.

Cei de la Ulysse Nardin au asteptari foarte mari de la Sonata Streamline, sustinand ca printre cele mai “pline” modele create. Intr-adevar, credem ca va avea mult succes pe piata mai ales ca pana acum, foarte multi au fost impresionati de design.

11 October   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Alex (22-10-2012 ; 2:16 pm) #

Fain :D

Scrie un comentariu