Vacheron Constantin. Acum si Overseas

PPentru a sarbatori deschiderea primului magazin in Statele Unite, Vacheron Constantin prezinta un nou model sport si modern. Ceasul Overseas Chronograph Perpetual Calendar face parte dintr-o editie limitata de 20 de bucati.

Modelul are o carcasa de 42 mm, facuta din otel inoxidabil si cu sticla din cristal de safir. Placuta din spate este insurubata si are gravata inscriptia „Madison and 64th”, aceasta fiind adresa noului magazin din New York. Cadranul are o nuanta de albastru inchis, satinat, iar indecsii sunt din aur alb si tratati cu material luminos. La ora 12 este un afisaj pentru 48 de luni si cu indicatii pentru anii bisecti; la ora 3 este un cronometru pentru 30 de minute si la ora 9 cel pentru 12 ore. In dreptul orei 6 este un cronometru pentru secunde, care are inserat si afisajul pentru fazele lunii.

Mecanismul este unul automat, 1136 QP. Este alcatuit din 228 de componente, are 37 de jewels, o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 40 de ore. Butoanele si remontoarul sunt foarte robuste, facute si ele din otel inoxidabil. Ceasul este completat de o curea din piele de aligator. Desi pare mult mai compact, ceasul are o rezistenta la apa pana la 150 de metri adancime.

Un model solid si sport, care aduce intr-o oarecare masura cu aerul american.

5 August   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Lista ceasurilor de la GPDH | 10 si 10 (17-10-2011 ; 3:09 pm) #

[…] „Overseas Petit modèle Quantième automatique” de la Vacheron Constantin – pret: 29.800 de franci elvetieni; […]

Scrie un comentariu