Victorinox V-7 Basic T-Watch

PPrimul cutit Swiss Army a fost creeat in Elvetia, in 1897, sub denumirea celor de la Victorinox. Incepand din acel moment, brandul este renumit pentru precizie, calitate, functionalitate si versatilitate. De-a lungul timpului, Vitorinox s-a extins in mai multe domenii. La ora actuala, brandul este implicat in articole de vestimentatie, parfumuri, accesorii pentru calatorii, dar ramane o marca consacrata in ceea ce priveste bricegele. Datorita experientei si succesului avut, cei de la Victorinox s-au mutat si pe piata ceasurilor. La crearea ceasurilor ei s-au axat pe urmatoarea idee: sa construiasca modele cu care oriunde s-ar duce cineva sa poata sa se bazeze pe micul instrument, indiferent de situatie.

In 2011, ei prezinta un model interesant, ceasul V-7 Basic T-Watch. Modelul vine acompaniat de un briceag. Ceasul are un mecanism cuart si prezinta functii simple: indica orele, minutele, secundele si are un afisaj pentru data la ora 4. Carcasa este din otel inoxidabil, rezistenta la o presiune de pana la 100 de metri si are o curea din piele si un geam din safir anti-reflexie. Cadranul vine in trei variante de culori: albastru de safir, rosu de rubin sau smarald verde. In functie de culoarea aleasa pentru cadran, aceea va fi si culoarea briceagului. Este interesant modul in care au ales sa lase cadranul semi-transparent pentru a vedea toate datele lunii. Au lasat pe cadran o mica fereastra unde se poate observa data curenta.

Avand in vedere ca are un mecanism cu cuart, nu costa mai mult de 500 de franci elvetieni, pret in care intra si renumitul briceag al companiei.

8 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu