Vulcain The Heritage President’s Watch

CCeasul The Heritage President’s Watch, de la Vulcain, este intr-un fel o relansare a modelului din anul 1950. Daca ne gandim la legatura dintre nume si model, ajungem la concluzia ca acest mecansim detine functiile necesare pentru un presedinte. Nu indica decat orele, minutele, secundele si are functia de alarma. Brandul sustine ca acest ceas este elegant, simplu, subtil si poate fi purtat la orice ocazie.

Carcasa din otel inoxidabil are un dimetru de 39 mm, o grosime de 12.4 mm si o rezistenta la apa pana la 50 de metri. Obsevam eleganta data de liniile bine definite ale carcasei, iar tendita sport este data de remontoar si de butonul pentru alarma. Mecanismul este asemanator cu cel folosit la acest model in anul 1950. Este mecanic, are un calibru Cricket V-10, o frecventa de 18.000 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Cadranul este si el destul de elegant. Alternanta simbolurilor pentru indecsi ii ofera un aer mai serios. Indicatoarele si indecsii sunt si ei facuti din otel inoxidabil. Cureaua este din piele neagra si are ca sistem de prindere o catarama din acelasi material ca si carcasa.

Ceasul The Heritage President’s Watch este in editie limitata de 500 de exemplare, iar pretului unui model este de 5.110 de dolari.

21 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu