Zenith Pilot Doublematic Worldtimer Alarm

CCeasul Zenith Pilot Doublematic Worldtimer Alarm poate fi considerat un ceas complet. Are numeroase functii, multe dintre ele create special pentru cei care calatoresc, dar are si un design aparte, care ii asigura o pozitie intre eleganata si sportivitate.

Dintre toate functiile pe care le detine, doua dintre ele sunt cele are au atras cea mai multa atentie la BaselWorld. Pe cadran sunt doua discuri pe exterior: unul pentru indicarea zilei si a noptii si unul pentru indicarea timpului din alte orase. Ceasul are doua casete arc, una pentru alarma si una pentru indicarea timpului. In dreptul orei 7 este indicatorul pentru rezerva de energie, intre orele 8 si 9 este pozitionat indicatorul pentru alarma, iar in dreptul orei 3 gasim un cronograf pentru 30 de minute. Alarma este setata prin remontoarul de la ora 8, iar indicatorul ei este cel cu varful rosu. In momentul in care alarma porneste ea tine in  jur de 30 de secunde iar in tot acest timp un indicator de energie a alarmei este foarte activ.

Mecanimsul ceasului este automat, El Primero 4046, creat in atelierele proprii. Este asamblat din 439 de componente si 41 de jewels si are un diametru de 30 mm. Pe langa cele doua casete arc, are o frecventa de 36.000 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 50 de ore. In ceea ce priveste carcasa, aceasta poate fi in doua variante: fie din otel inoxidabil, fie din aur roz. Indiferent de varianta aleasa, aceasta va avea un diametru de 45 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Ceasul vine cu o curea din piele de alligator, cu clema sau catarama.

Cei de la Zenith sustin ca acest model este o noua utilizare a mecanismului El Primero, fara a fi catalogat ca un alt cronograf. Ceasul Zenith Pilot Doublematic Worldtimer Alarm impresioneaza atat prin cadran cat si prin design si cu siguranta este dorit de foarte multe persoane, in special piloti.

17 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu