Zenith Stratos Flyback Striking 10th

CChiar daca au deja un ceas participant la GPHG, cei de la Zenith concureaza si la categoria ceasurilor sport, cu modelul Stratos Flyback Stricking 10th. Facand parte din colectia El Primero, ceasul a dat dovada de o performanta ridicata, iar designul il plaseaza inca de la prima vedere in “familia” din care face parte.

Brandul sustine ca acest model este adresat atat celor din lumea aviatiei, cat si militarilor, cei de la Zenith sustinand ca este creat pentru a rezista in conditii extreme. Culorile folosite pentru subcadrane au fost alese pentru a ne aduce aminte de primul ceas El Primero, din anul 1969. In acea perioada, cele mai cautate erau nuantele de negru si albastru. Totusi, pentru a pastra o lizibilitate ridicata, brandul a ales sa foloseasca trei tonuri, care sa fie scoase in evidenta de indicatorii rosii. Cei de la Zenith au considerat ca folosind trei culori diferite pentru acele subcadrane, il vor ajuta pe purtator. Acesta va putea citi cu usurinta cronometrele stiind culoarea care apartine fiecaruia: albastrul este pentru cronometrul de 60 de secunde, cel gri este folosit la cel pentru 60 de minute, iar subcadranul cu 60 de secunde are culoarea neagra.

Carcasa ceasului Stratos Flyback Stricking 10th este din otel inoxidabil, are un diametru de 45.5 mm si o grosime de 14.10 mm. Bezelul este din ceramica si este uni-directional. Carcasa are o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri si o curea din otel inoxidabil cu clema metalica. Mecanismul automat, cu un calibru El Primero 4057B, este alcatuit din 326 de componente si are o grosime de 6.6 mm. Este ornat cu 31 de jewels, are o frecventa de 36.000 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 50 de ore. Ceasul indica orele si minutele, are un afisaj pentru data, cele trei cronometre, iar indicatorul rosu din centru, este folosit pentru a indica zecimile de secunda.

Stratos Flyback Stricking 10th este in editie limitata de 50 de bucati si are un pret de vanzare de 10.400 de dolari.       

28 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu