3 ceasuri pentru femei

UUn top cu cele mai bine vandute ceasuri pentru femei in anul 2010 este binevenit pentru cei ce cauta un cadou pentru sarbatorile de iarna. Ceasurile din top sunt foarte variate, cu stiluri si functii pentru orice gust. Sper ca topul respecta preferintele femeilor si nu pe cele a barbatilor care vor sa faca un cadou.

Chiar daca sunt produse de marci cu prestigiu, ceasurile pot fi gasite la preturi rezonabile.

Pe primul loc in vanzari a iesit modelul First Lady Diamond Watch-21224 3D AIR de la Edox. Pare sa fie prima alegere a femeilor care iubesc accesoriile de lux. Cele 18 diamante de pe carcasa de otel inoxidabil se combina foarte bine cu argintiul de pe cadran si cureaua alba. Miscarea ceasului este alimentata de un cuart numit Ronda, iar rezistenta la apa este de 50 de metri.

Pretul sau este in jur de 800 de dolari.

Pe locul doi a iesit modelul New Structures 5564.196 de la Alfex. Ceasul este cel mai nou model si cel mai popular din colectia celor de la Alfex. El este totodata si un accesoriu foarte elegant.

Pretul este rezonabil, ajungand la 400 de dolari.

Pe locul trei in topul vanzarilor a iesit un model de la Longiness, DolceVita Watch L5.155.4.71.6.  Ceasul este micut, finut si este alegerea multor figuri celebre din lumea showbiz-ului. Atrage atentia prin aspectul sofisticat creat cu ajutorul unor linii gratioase.

Pretul este putin mai mare, 1000 de dolari, dar este o bijuterie.

26 November   by | Niciun comentariu | Branduri: , ,

Scrie un comentariu