88 de modele HLQ Classic de la Hautlence

HHautlence este o companie care schimba mereu ceasurile, modificandu-le si imbunatatindu-le atat ca design, cat si din punct de vedere tehnic. Anul acesta la Baselworld compania a lansat un nou model de ceas care pastreaza cate ceva din vechile modele, o combinatie dintre modelele din colectia HLQ si noua colectie HLC din 2011.

Compania a decis sa ii pastreze toate caracteristiciile exterioare, mai ales imbinarea armonioasa a liniilor. Desi acest model este “stramosul” tuturor modelelor din colectia HLQ, pare sa insipire un aer mult mai elegant si mai precis decat celelalte modele.
Desigur, brandul a construit un mecanism aparte pentru acest model, semnat in totalitate Hautlence. Este un mecanism mecanic, ce are un disc de data, un calibru ce foloseste un agrenaj sectorial, cuplat cu un pinion care are dinti calibrati micrometric, toate fiind conectate la ax. Are 32 de jewels, o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 40 de ore.
Hautlence HLQ Classic se foloseste de vechea miscare pentru a indica ora si minutele: cele doua discuri (dreapta pentru ore si stanga pentru minute) cu 2 sageti care se “plimba” pe ele in functie de ora. Se poate observa o mica parte din mecanism prin centrul celor doua cadrane. La ora 6 este prezent afisajul pentru data.

Ceasul HLQ Classic demonstreaza abilitatea celor de la Hautlence de a imbina armonios un mecanism precis cu o creativitate inedita. Ca si modelele anterioare acest ceas este in editie limitata de 88 de piese.

3 May   by | 3 comentarii | Branduri:

Comentarii

Cristina Sabau (03-05-2011 ; 1:22 pm) #

Foarte elegant.

Pingback Hautlence HL 2.0 | 10 si 10 (25-11-2011 ; 12:53 pm) #

[…] credem ca pun bazele unui nou inceput pentru brand. La prima vedere, acestea seamana cu modelul HLQ, prezentat cu ceva vreme in urma. Brandul sustine ca a ajuns la aceste doua ceasuri dupa 4 ani de […]

Pingback Hautlence HLC 06 | 10 si 10 (21-06-2012 ; 10:32 am) #

[…] este mai mult”. Regasim in acest model multe elemente pe care le-am vazut anul trecut la ceasul HLQ Classic. Acele doua cadrane care se intrepatrund aduc atat un plus de simplitate, cat si o eleganta aparte. […]

Scrie un comentariu