A.Lange & Sohne Grand Lange 1 „Lumen”

AA. Lange & Söhne a lansat ceasul Grand Lange 1 „Lumen”, care este o noua varianta a faimosului model Grand Lange 1. La prezentare, ceasul a atras atentia in primul rand datorita cadranului, in care s-au pastrat traditiile caracteristice colectiei.

Cand a fost prima data lansat, modelul Grand Lange a impus un nou trend in lumea ceasurilor dat de afisajul marit pentru data. La lansarea noului ceas, fanii brandului au fost incantati de asimetria cadranului si de faptul ca spatele ceasului ofera o imagine impresionanta asupra mecanismului. Cateva parti din cadran sunt create din cristal de safir semi-transparent, iar subcadranele sunt construite din argint innegrit. Brandul afirma ca acest cadran este pe de-o parte foarte simplu, functiile fiind echilibrate, iar pe de-alta parte, este un cadran complex, prin care se poate vedea, subtil, mecanismul performant.

Grand Lange 1 „Lumen” are o carcasa creata din platina, cu un diametru de 40.9 mm si o grosime de 9.8 mm. Mecanismul mecanic, cu un calibru L095.2 este alcatuit din 400 de componente, 42 de jewels si are o grosime de 4.7 mm. Printre componente se numara placutele si podurile din argint German si un balansier rezistent la socuri. Mecanismul are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 72 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele, are un afisaj pentru data si un indicator pentru rezerva de energie. Pentru a fi siguri de lizibilitatea modelului, ceasornicarii de la A.Lange & Söhne au tratat indicatoarele si indecsii cu material luminos. Ceasul vine acompaniat de o curea din piele neagra de crocodil, care se inchide cu ajutorul unei catarame din platina.

Grand Lange 1 „Lumen” este in editie limitata de 200 de bucati.

10 December   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Alina (11-12-2012 ; 1:16 pm) #

Foarte frumos ceasul

Scrie un comentariu