A.Lange & Sohne Lange Zeitwerk Handwerkskunst

AAcum trei ani, A.Lange & Sohne a prezentat ceasul Lange Zeitwerk care, pentru brand, era primul ceas mecanic care avea un esapament cu forta consanta, capabil sa sustina functia de “jumping” a indicatorilor. Acest model a castigat numeroase premii , iar brandul il catalogheaza ca fiind printre cele mai mari realizari ale lor.

Acum cei de la  A.Lange & Sohne lanseaza ceasul Lange Zeitwerk Handwerkskunst cu care isi dovedesc maistria si talentul, atat in tehnica cat si in design. Cadranul din aur alb a fost gravat manual, cu o unealta care lasa un finisaj granular. Cea mai grea parte a fost contructia numelui si a logo-ului brandului, care a fost plasat deasupra indicatorului rezervei de energie.

Esapamentul aduce un tribut tradtiilor secolului al XIX-lea. Levierul si rotita sunt create din aur intarit, deoarece acest material este aproape insensibil la campurile magnetice. Levierul este conceput in asa maniera incat sa ramana in echilibru in orice pozitie.

Mecanimsul mecanic are un calibru L043.4 si a fost decorat si asamblat manual. Placutele si podurile sunt facute din argint German netratat, iar balansierul este gravat manual. Pe langa cele 425 de componente din care este alcatuit mecanismul, acesta mai are si 68 de jewels. Frecventa este de 18.000 semi-oscilatii pe ora, iar rezerva de energie este de 36 de ore. Ca functii, ceasul indica orele si minutele, are un cronometru pentru secunde si un indicator pentru rezerva de energie. Carcasa ceasului Lange Zeitwerk Handwerkskunst este din platina, are un diametru de 41.9 mm si o grosime de 12.6 mm, iar spatele este gravat manual.

Nu am aflat pretul, dar stim ca Lange Zeitwerk Handwerkskunst este in editie limitata de 30 de bucati si se vinde doar in magazinele A.Lange & Sohne.

27 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu