Antoine Martin Quantieme Perpetuel QP01 Watch

AAntoine Martin este o firma mica din Elvetia cu un scop bine definit: mecanisme inovatoare si designuri unice. Ei introduc pe piata in acest an un nou model ce imbina cele mai inalte standarde tehnice si estetice.

Modelul Quantieme Perpetuel QP01 este fabricat din aur alb sau roz de 18K sau din otel DLC negru, iar cadranul este protejat de un geam din safir anti-reflexie. Mecanismul este unul mecanic cu calibru AM 39.001,  construit din 324 de componente. Beneficiaza de 60 de jewels, iar ritmul mic de 18.000 de vibratii pe ora ofera o rezerva de energie de 6 zile.  Pe cadran se poate observa ca doar orele 2,4,6,8 si 10 sunt reprezentate prin cifre romane. La ora 12 este prezent un indicator mic prin care ne anunta daca acest an este sau nu unul bisect, la ora 9 un indicator pentru zi si noapte, iar la ora 6 este afisata data. Indicatorul pentru rezerva de energie este vizibil pe spatele ceasului. In partea superioara a cadranului mai putem observa sigla “Antoine Martin” impreuna cu afisajul zilei si a lunii. Remontoarul este unul proeminent si solid. Modelul are o rezistenta la apa de pana la 50 de metri. Cureaua este de doua tipuri: fie din piele maro de aligator cu clema din aur alb sau roz, fie din cauciuc negru cu clema din otel DLC.

Ceasul Antoine Martin Quantieme Perpetuel QP01 reuseste astfel sa capete un aspect solid si puternic fara a face sacrificii din punct de vedere estetic.

23 March   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Antoine Martin Tourbillon Quantième Perpétuel | 10 si 10 (14-09-2012 ; 12:29 pm) #

[…] perpetuu si si-au trimis creatia la Grand Prix d’Horlogerie. Dupa succesul avut cu ceasul Quantieme Perpetuel QP01, Martin Braun promitea ca “in viitor, nu va exista limita pentru inovatia noastra”. Dorinta lui […]

Scrie un comentariu