Arnold & Son HMS1

PPe data de 16 Octombrie 2012, a avut loc ceremonia Premilor Orientului Mijlociu. La acest eveniment, cei de la Arnold & Son au castigat premiul “Best Classical Watch” pentru ceasul HMS1.

Pentru al VIII-lea an consecutiv, revista Arabian Watches & Jewellery a fost gazda Premilor Orientului Mijlociu, eveniment ce a avut loc in Regatul Bahrain si urmat de o cina selecta la Ritz Calton. La aceasta ceremonie au participat mai mult de 300 de personalitati.

Arnold & Son a castigat premiul pentru cel mai bun ceas clasic, datorita modelului HMS1 care a impresionat nu numai datorita designului, ci si datorita mecanismului performant pe care il detine. HMS1 este creat din aur alb, are un diametru de 40 mm si o grosime de 2.7 mm. Brandul sustine ca acest model este o reflectie perfecta a elegantei clasice traditionale care dirijeaza colectia Royal. Ceasurile din aceasta linie sunt inspirate din modelele pe care John Arnold le construia pentru Regele George al III-lea. De asemenea, cei de la Arnold & Son afirma ca HMS1 este “expresia elegantei combinata cu stilul britanic”.

Mecanismul mecanic A&S1001 este ornat cu 21 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 80 de ore, care este asigurata de doua casete arc. Ca functii, ceasul indica orele si minutele, iar secundele sunt afisate in dreptul orei 6. HMS1 are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si este in editie limitata de 100 de bucati.

Pe langa Arnold & Son, printre finalisti s-au aflat Vacheron Constantin si H.Moser & Cie.  Cei de la Arnold & Son sustin ca sunt uimiti de aceasta realizare, mai ales ca HMS1 a avut adversari pe masura.

5 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu