Audemars Piguet Millenary Onyx Tourbillon

AAudemars Piguet tocmai au prezentat un model pentru dame, care participa la categoria „Jewellery and artistic crafts” la Grand Prix D’Horlogerie de la Geneva. Ceasul Millenary Onyx Tourbillon atrage atentia inca de la prima vedere, din cauza diamantelor dispuse pe carcasa si bezel si a cadranului mai mult inexistent.
Modelul seamana foarte bine cu ultimul ceas prezentat, Millenary 4101. Ambele fac parte din aceasi colectie, dar primul este adresat barbatilor, in timp ce acesta este conceput pentru femei.

In interiorul ceasului sunt mai multe inele pe care gasim diamante. Cel mai mare tine loc de cadran principal, unde sunt indicate orele si minutele. In rest, putem admira mecanismul si toate componentele sale, care se misca intr-o armonie perfecta. Mecanismul ceasului este unul mecanic, cu o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de aproximativ 72 de ore. Revenind la carcasa, si aceasta este plina de diamante. Atat ea, cat si bezelul sunt facute din aur rosu. Ceasul are o dimensiune de 45 x 40 mm, o grosime de 11.6 mm si o rezistenta la apa pana la 20 de metri. Inca o caracteristica interesanta a acestui model este tourbillonul de la ora 9, care este elementul definitoriu si in acelasi timp „cireasa de pe tort” al acestui model. Cureaua ceasului este din piele neagra si se inchide intr-o catarama din aur rosu.

Brandul a reusit sa creeze un model plin de eleganta, care sa atraga publicul feminin, dar in acelasi timp sa le inspire si siguranta necesara. Pretul acestui model este de 381.200 de dolari.

7 October   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Razvan (22-03-2013 ; 12:09 am) #

Aveti curea ceas audemars piguet?

Multumesc

Scrie un comentariu