Baume & Mercier Clifton 1830

BBaume & Mercier lanseaza ceasul Clifton 1830 cu care spera sa le aduca aminte tuturor de vremurile trecute. Fanii brandului au fost incantati de designul modelului, care este o combinatie de trasaturi clasice si moderne.

In acelasi timp cu lansarea acestui model, brandul a pus bazele si unei noi colectii, Clifton.  Ceasurile din aceasta linie vor evidentia legaturile brandului cu istoria si vor incerca sa pastreze cat mai bine traditiile celor de la Baume & Mercier.

Mecanismul ceasului este creat de La Joux-Perret Manufacture. In calibrul 7381 sunt doua casete arc, poduri decorate cu motive “Côtes de Genève”, o placa principala cu finisaje circulare si suruburi albastre din otel inoxidabil. Mecanismul mecanic are un diametru de 30.4 mm si o grosime de 2.7 mm. Este ornat cu 21 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 90 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele. Carcasa ceasului Clifton 1830 este din aur rosu, are un diametru de 42 mm si o grosime de 8.85 mm. Geamul din cristal de safir este usor curbat, pentru a semana cu forma „Chevée” a geamurilor ceasurilor din trecut.

Clifton 1830 este rezistent la apa pana la o adancime de 50 de metri si are o curea din piele neagra de aligator, care se inchide cu o catarama din aur rosu.

26 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu