Bell & Ross BR 01 Turn Coordinator

BBell & Ross au lansat ceasul BR 01 Turn Coordinator, care se pare ca a primit pana acum numai laude. Brandul a adus acestui model o modificare semnificativa in ceea ce priveste designul cadranului, schimbare care ii confera ceasului un statut diferit de celelalte modele din colectia Aviation.

Dupa cum putem observa, cadranul este compus din doua ferestre, separate printr-o line care seamana foarte bine cu un avion. In timp ce fereastra de sus este folosita pentru indicarea timpului, cea de jos a fost conceputa pentru scopuri estetice. Intregul cadran este asezat intr-o carcasa de 46 mm in diametru si este protejat de un geam din safir, tratat cu material anti-reflexie. Cei de la Bell & Ross au avut cateva batai de cap cand a venit vorba de precizia si acuratetea modelului. Cadranul este compus din doua discuri concentrice independente, gradate cu 12 ore si cu 60 de minute, iar fiecare dintre ele cantareste destul de mult. Astfel,  ceasornicarii au conceput un disc foarte usor care sa mentina rezerva de energie si acuratetea mecanismului intacte. Pe langa toate acestea, au inzestrat modelul cu un mecanism automat, ETA 2892.

Ceasul Bell & Ross BR 01 Turn Coordinator este rezistent la apa pana la o adancime de 100 de metri, are o curea din cauciuc negru si este in editie limitata de 999 de bucati.

 

15 August   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Bell & Ross BR 01 Altimeter | 10 si 10 (30-08-2012 ; 12:54 pm) #

[…] daca acum doua saptamani am vorbit despre cei de la Bell & Ross la ceasul BR 01 Turn Coordinator, brandul a mai lansat un nou model, BR 01 Altimeter, care se ghideaza dupa aceleasi standarde. […]

Scrie un comentariu