Bell & Ross BR126 Sport

CColectia Vintage de la Bell & Ross a aparut din dorinta brandului de a readuce la viata ceasurile purtate de piloti in anii 1940. Modelele din aceasta colectie se disting prin lizibilitatea clara a cadranului, finisajele satinate ale carcasei si prin geamul putin boltit. Bell & Ross imbogatesc acum colectia Vintage cu ceasul BR126 Sport, prin care se incearca o noua viziune asupra ceasurilor din secolul trecut.

Dupa cum spune si numele, modelul are un aspect mai sport. Totusi, brandul a dorit sa nu se indeparteze foarte tare de tematica colectiei Vintage si de aceea a lansat modelul in doua variante: una cu o curea din otel inoxidabil si una cu o curea din piele, aceasta fiind unul dintre elementele care pastreaza autenticitatea colectiei.

La capitolul specificatii tehnice, nu am reusit sa aflam foarte multe. Stim doar ca ceasul BR126 Sport are o carcasa din otel inoxidabil, de 41 mm si cu o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Mecanismul este automat, ETA 2894, iar ca functii ceasul indica orele, minutele si secundele, are un afisaj pentru data si doua cronometre.

Desi au incercat o noua abordare a ceasurilor Vintage, cei de la Bell & Ross au pastrat esentialul. Din cate se zvoneste, ceasul Vintage BR126 Sport se vinde la pretul de 4.500 de dolari.

6 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu