Bell&Ross BR 01 RED Radar

BBell&Ross este un brand infiintat de o echipa de designeri si oameni specializati in aviatie care doresc sa creeze ceasuri profesionale. Dupa modelul BR 01 RADAR lansat anul trecut, Bell&Ross a prezentat in 2011, la Baselworld, ceasul BR 01 RED RADAR. Culorile acestui model se apropie mai mult de ceea ce inseamna un radar.

Cum era de asteptat, acest model seamana destul de mult cu cel anterior, numai ca au schimbat abordarea culorilor de pe discuri. Astfel, indicatoarele integrate in cadran sunt reprezentate prin trei grinzi cu o culoare rosie degrade, fiecare avand prorpiul disc concetric. La o privire atenta, observam ca primul disc apartine orelor, al doilea minutelor si cel mai mic este pentru secunde. Cum il citim? Indicatoarele orei, minutului sau secundei sunt unde incepe culoarea mai luminoasa pe fiecare disc. Observam, de asemenea, pe cadran orele 12, 3, 6 si 9 situate pe primul disc, iar pe ai doilea sunt reprezentate minutele: 60,15,30 si 45. In discul mic pentru secunde este inserat semnu ”&” marca a brandului.

Cea ce este interesant este faptul ca fiecare disc concentric cantarea de 30 de ori mai mult decat un indicator clasic, ceea ce putea conduce la o acuratete scazuta sau la minimizarea rezervei de energie. Astfel, cei de la Bell&Ross au gasit materialele si tehnologia corespunzatoare pentru a impiedica acest lucru. Asadar, desi pare extrem de simplu, ceasul BR 01 RED RADAR este unul destul de complex. Compania prezinta acest model ca avand un mecanism mecanic ETA 2892, cu o rezerva de energie de 42 de ore. Carcasa este de 46 mm in diametru, fabricata din otel intoxidabil. Geamul este unul din sticla minerala, de culoare rosie. Acest model are o rezistenta la apa de pana la 100 de metri si, pentru a fi complet are o curea din cauciuc cu clasica inscriptie „BR”.

Pe piata vor fi disponibile 999 de astfel de ceasuri la un pret de 5.500 dolari fiecare.

Asteptam si varianta in verde, cum am vazut noi radarele prin filme.

7 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu