Blackjack. Ruleta si zaruri de la Christophe Claret

CCand cititi titlul cu siguranta nu va ganditi la un ceas, este mai degraba o combinatie ce ne duce cu gandul la cazinouri. Cei de la Christophe Claret au avut alta parere. Au anuntat ca vor prezenta la Baselworld 2011 modelul numit 21 Blackjack. Au publicat numai doua imagini si cateva detalii tehnice, pentru cei care nu au rabdare sa-l vada in intregime online se pot duce in Geneva pe 24 Martie.

Ceasul combina functiile traditionale ale unui ceas (ore, minute) cu mecanismele complicate a trei jocuri de noroc: Blackjack-ul, ruleta si un joc cu zaruri. Modul in care este construit pentru ca toate cele trei jocuri sa functioneze ramane un mister, pentru moment. Stim, in schimb, ca pe cadran sunt 5 ferestre, doua pentru dealer pe care se activeaza prin apasarea butonului de la ora 10 si 3 ferestre pentru jucator care vor putea fi actionate de butonul de la ora 8.

Carcasa are un diametru de 45 de milimetri si este disponibila in patru versiuni de material ce contin titan si aur de 18k. Toate versiunile au doua geamuri de safir pe lateralele carcasei: intr-unul gasim un ciocanel care sta sa bata intr-un gong iar in celalalt gasim zarurile. Pe partea din spate a ceasului gasim si ruleta care se roteste odata cu mecanismul ceasului.

Mecanismul este un BLJ08, construit din 501 piese, 40 jewels si o rezerva de energie de 72 de ore.

Pretul variaza in functie de versiune, de la 168.000 franci elvetieni pana la 198.0000.

21 February   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Christophe Claret Blackjack | 10 si 10 (29-03-2011 ; 12:06 pm) #

[…] atras cu cateva detalii tehnice si ne-au oferit doua imagini vagi despre cum va arata noul ceas 21 Blackjack semnat Christophe Claret, acum, cu ocazia targului Baselworld au aparut noi imagini si clipuri. […]

Scrie un comentariu