Blacksand Koala

BBlacksand a lansat luna trecuta ceasul Koala, din colectia Continuity. Deoarece este adresat doamnelor, brandul a acordat o atentie deosebita designului, care a atras foarte multe priviri dupa lansare.

Ceasul Koala este un model reprezentativ al colectiei, in special al liniei de ceasuri adresate femeilor. Pentru conceperea acestor modele, ceasornicarii de la Blacksand au avut ca baza de inspiratie fauna si flora si au incercat sa gaseasca o combinatie armonioasa intre elementele naturii si tehnicile ceasornicariei. Brandul sustine ca linia Continuity este o expresie a frumusetii, care “contine ceasuri ce indica ora printr-o maniera delicata, care nu se va demoda niciodata”.

Carcasa ceasului este creata din aur roz, are un diametru de 41 mm si o grosime de 12 mm. De-a lungul bezelului sunt dispuse 80 de tsavorite, iar cadranul, creat manual din email, cuprinde diamante si praf de diamante. Mecanismul este automat si are un calibru 1999, nume dat dupa anul in care s-a nascut fiica finantatorului Blacksand. Are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Ceasul are o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 si o curea din piele neagra.

Blacksand Koala este in editie limitata de 8 bucati si se vinde la pretul de 62.100 de franci elvetieni.

6 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu