BLACKSAND Uniformity joaillerie

NNu am reusit sa aflam despre Blacksand decat ca are cativa ani de experienta in industria orologeriei. Marca se identifica prin ingeniozitatea, excelenta tehnica si simplitatea pe care o aplica in ceasurile lor in care de obicei folosesc culorile violet, negru si gri, un fel de branding cromatic. De aceasta data au introdus in colectia Uniformity un nou model si anume, ceasul Uniformity joaillerie. Este un model elegant, care are aspectul unui ceas de lux daca ne luam dupa bijuteriile incorporate.

Stilul pur al celor 276 de diamante rotunde accentueaza liniile carcasei din aur roz. Carcasa are 46 mm in diametru, un geam din cristal de safir anti-reflexie si o rezistenta la apa pana la 100 de metri, o cifra destul de impresionanta, tinand cont de diamantele dispuse pe carcasa. Mecanismul este unu automat si certificat de COSC. Are 35 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 5 zile. Are un calibru propriu, Blacksand 1970 cu doua butoiase identice.

Cadranul este unul destul de simplu, cu indecsi eleganti si proeminenti, cu trei indicatoare, secundarul  distingandu-se prin forma si culoarea aparte. La ora 6 este prezent afisajul pentru data. Atat indecsii cat si indicatoarele sunt acoperite cu un strat de Superluminova, pentru o lizibiliate mai buna. Remontoarul este din aur roz, cu sigla brandului pe el, sigla care este intalnita si la capatul secundarului si pe partea superioara a cadranului.

Brandul reusit sa faca un model frumos, elegant si subtil prin simplitatea sa. In acelasi timp, ceasul imbina prezentul modern cu viitorul clasic.

26 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu