Blancpain la BaselWorld

DDeja a inceput forfota pentru BaselWorld 2012. Intre 8 si 15 Martie, vizitatorii vor putea urmari prezentarile la cele mai noi ceasuri si vor afla „ce se poarta” anul acesta. Desigur, nu vor lipsi de la eveniment nici cei care creaza si bijuterii.  Organizatorii se asteapta ca anul acesta, la BaselWorld sa ajung cel putin 100.000 de vizitatori.

Blancpain a fost printre primele branduri care si-a anuntat prezenta la BaselWorld. Mai mult decat atat, ei au oferit si ceva informatii despre unul dintre cele mai recente creatii, ceasul Villeret ultra-slim, date, retrograde small seconds. Cei de la Blancpain sustin ca este primul model cu cadran lacuit din colectia Villeret. Pe langa design, ceasornicarii mai sunt mandri si de mecansimul inglobat in carcasa de 40 mm din aur alb. Mecanismul automat, cu un calibru 7663Q, este alcatuit din 244 de componente si are o grosime de doar 4.57 mm. De asemenea, are 34 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ  72 de ore. Pe langa intreaga eleganta a cadranului, modul de indicare a datei este destul de interesant, aceasta fiind indicata printr-un indicator serpuit. Ceasul Villeret ultra-slim, date, retrograde small seconds are o rezistenta la apa pana la 30 de metri si o curea din piele de aligator.

Pe langa Blancpain, multe alte branduri de renume vor participa la BaselWorld, etalandu-si cele mai noi si interesante creatii. Printre acestea se numara Tag Heuer, Hublot, Breitling, Ulysse Nardin, Chopard si Glashutte. In total vor fi peste 2000 de producatori.

21 February   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

R Goldschmidt (26-02-2012 ; 10:18 pm) #

Imi aduce aminte de ceasul celor de la Hermes, pentru Only Watch, Arceau Le Temp Suspendu.

Scrie un comentariu