Blancpain Saint-Valentin Chronograph 2012

PPentru ca se aproprie Ziua Indragostitilor, cei la Blancpain s-au gandit sa creeze un ceas care sa cucereasca inimile doamnelor, asta numai daca domnii isi vor permite. Brandul a facut o traditie in a lansa ceasuri care pot fi oferite celor dragi cu ocazia Zilei Sf. Valentin.

Ceasul Saint-Valentin Chronograph 2012 ofera o noua viziune a esteticii in colectia Blancpain Women si, in acelasi timp, o combina subtil cu tehnica avansata a mecanismelor. Desigur, fiind un ceas pentru doamne, nu puteau lipsi diamante si pietrele pretioase. Astfel, bezelul si sistemul de prindere al curelei de carcasa sunt pline de diamante, iar cele doua butoane pentru conograf au in cap rubine taiate in stil cabochon. Diamantele se regasesc si pe cadran, in loc de indecsi. Atat background-ul cat si inimile de pe cadran sunt facute din praf de perla, iar inima rosie din capatul secundarului este pictata cu pana, pentru a iesi in evidenta forma convexa. Prin geamul din cristal de safir de pe spatele carcasei de 36 mm, se poate vedea mecanismul automat, asamblat din 308 de componente. Este ornat cu 37 de jewels si are o rezerva de energie de aproximativ 40 de ore.

Ceasul Saint-Valentin Chronograph 2012 are o rezistenta la apa pana la 30 de metri adancime si este livrat cu o curea din piele de aligator. Blancpain nu a specificat nici un pret pentru acest model, dar, a mentionat ca este in editie limitata de 14 bucati si ca este disponibil doar in magazinele brandului.

7 February   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Montblanc cu ocazia Zilei Indragostitilor | 10 si 10 (13-02-2012 ; 11:26 am) #

[…] saptamana trecuta de Blancpain, care a lansat un ceas special cu ocazia Zilei Indragostitilor. Se pare ca si Montblanc a intrat in […]

Scrie un comentariu