Bovet Fleurier 39 Joaillerie “Rose”

CCei de la Bovet se mandresc cu noua creatie dedicata participarii la GPDH. Ceasul Fleurier 39 Joaillerie “Rose” a primit numai review-uri bune si a fost admirat de toata lumea inca din prima zi a aparitie sale.

Nici pentru acest model nu s-a renuntat la perle, ceasornicarii considerand ca ele sunt inca la moda. De asemenea, praful de perla este unul dintre elementele traditionale ale brandului. Cei de la Bovet incearca o noua interpretare a ceasurilor lor, aceea de a imbina materialele nobile si “farmecul lor nesfarsit” cu modenitatea si cu cerintele actuale.

 Bovet sustine ca Fleurier 39 Joaillerie “Rose” este o bijuterie capabila sa exprime orice stare a purtatoarei. Astfel, modelul poate fi purtat ca un ceas de mana, cu o bratara ornata cu 80 de perle Akoya si cu diamante, poate fi folosit ca un ceas normal sau ca unul de buzunar, lantul fiind acoperit de aceleasi pietre pretiase ca si cureaua de mana. Brandul sustine ca fiind adresat femeilor, ceasul poate fi purtat la gat, cand este in varianta de ceas de buzunar.

Ceasul Fleurier 39 Joaillerie “Rose”are o carcasa din aur alb, cu un diametru de 39 mm si o grosime de 12.2 mm. Cadranul este acoperit cu praf de perla si ornat cu diamante. Mecanismul modelului are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 72 de ore. Ceasul este disponibil si intr-o varianta de aur rosu cu perle albe.

Fleurier 39 Joaillerie “Rose” face parte din colectia Amadeo Fleurier si are un pret de vanzare de 188.600 de franci elvetieni.

7 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu