Bovet Tourbillon Ottanta Due

AAcum ceva timp am discutat despre cei de la Bovet si ceasul Cambiano Chronograph, care a fost lansat datorita colaborarii brandului cu Pininfarina. Deoarece parteneriatul nu a luat sfarsit, Bovet a lansat luna trecuta modelul Tourbillon Ottanta Due.

Ceasul este creat in maniera traditionala brandului, pentru a putea fi folosit si ca ceas de mana, dar si ca ceas de buzunar. De asemenea, ceasornicarii au pastrat inca o data cadranul deschis, pentru a pune in evidenta mecanismul mecanic, cu o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de aproximativ 168 de ore. Tourbillonul modelului are un diametru putin mai mare ca cele de pana acum, 13.5 mm si are o rotatie completa in decursul a 60 de secunde. Cei de la Bovet au pastrat bezelul plat si pentru aceasta carcasa din aur rosu. Ceasul are un diametru de 45 mm, o grosime de 15.3 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri.

Parteneriatul dintre Bovet si Pininfarina se anunta a fi unul de lunga durata, mai ales ca ceasornicarii brandului par sa acorde foarte multa atentie modelelor construite in scopul de a promova aceasta colaborare. Tourbillon Amadeo Ottanta Due este in editie limitata de 82 de exemplare si se vinde la pretul de 190.000 de franci elvetieni.

17 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu