Breguet Classique Tourbillon Extra-Thin Automatic

CCei de la Breguet au fost si ei prezenti la Baselworld si au impresionat vizitatorii cu modelul Classique Tourbillon Extra-Thin Automatic. Acesta isi anunta imediat originea si inglobeaza foarte multe dintre caracteristicile brandului.

Multi sustin ca atunci cand a inventat tourbillonul, A. Breguet nu numai ca a imbunatatit acuratetea ceasurilor de buzunar, dar a si oferit ceasornicarilor unul dintre cele mai pretioase posibile componente dintr-un ceas. Astfel, cei de la Breguet incearca mereu sa construiasca modele care sa aduca aminte tuturor de cel care a avut o contributie semnificativa in lumea ceasurilor.

Ceasul Classique Tourbillon Extra-Thin Automatic a fost conceput in special pentru cei care indragesc tourbillonul si care doresc sa poarte un ceas ultra-subtire. Carcasa de 42 mm, din aur roz, este rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si are o grosime de 7 mm. Mecanismul este unul automat, cu un calibru 581DR si este ornat cu 42 de jewels. Caseta arc este pozitionata pe rulmenti cu role, iar levierul esapamentului este din silicon si otel. Mecanismul functioneaza la o frecventa de 4 Hz si are o rezerva de energie de aproximativ 90 de ore.

Breguet Classique Tourbillon Extra-Thin Automatic vine cu o curea din piele, care se inchide cu ajutorul unei cleme metalice. Din cate am inteles, exista inca o varianta, cu carcasa construita din platina. Din pacate nu am reusit sa aflam pretul acestui model.

29 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu