Breguet Reine de Naples

BBerguet s-a remarcat de-a lungul timpului prin ceasuri elegante, clasice si performante. Multe dintre modele brandului definesc un stil aparte si impresioneaza prin „claritatea” design-ului. De asemenea, multe sunt proiectate pentru a aduce aminte de momentele de glorie ale lui marcii. Recent au mai introdus un model in colectia Reine de Naples. Acesta colectie este un tribut adus ceasului comandat de Caroline Murat, regina de Napoli, cu mai bine de 2 secole in urma.

Ceasul este unul remarcabil, are forma unui ou, iar remontoarul din dreptul orei 4 ii ofera un aer elegant. A fost proiectat pentru a fi purtat la orice ocazie. Chiar daca este facut din otel inoxidabil, ceasul „pastreaza detaliile care il fac sa fie emblematic”. Cadranul este facut din praf de perla, are doar 2 cifre arabe, care sunt in relief si doua indicatoare, de o culoare contrastanta care dau un pic de viata intregului model. Pe spate se afla un geam din cristal de safir prin care se poate observa mecanismul automat. Greutatea oscilatoare este din aur solid, esapamentul, facut din silicon are  inscriptie care face referire la Berguet: „Breguet is the perfect meeting of beauty and advanced technology”.

Mecanismul are un calibru 591C, 25 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 38 de ore. Carcasa are o dimensiune de 43.75 x 35.5 mm si o rezistenta la apa pana la 30 de metri. Cureaua, din piele de aligator, vine in doua variante de culori: gri sau albastra, ambele avand ca sistem de prindere clema din otel inoxidabil.

Un model deosebit de elegant si sobru. Isi merita pe deplin locul in colectiile Berguet si cu siguranta merita sa fie purtat. Pretul unui astfel de model este de 25.000 de dolari.

8 August   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

grace peace (09-08-2011 ; 6:36 pm) #

i will like to know if this item is still available for sale

Scrie un comentariu