Breitling Bentley Supersports

CCei de la Breitling s-au remarcat la BaselWorld cu 3 modele, prin care au incercat o noua abordare a colectiei sport dedicata celor de la Bentley. Bentley Supersports sunt create conform traditiei brandului, au aceleasi specificatii tehnice, dar difera prin trei culori contrastante.

Cele trei aduc un tribut masini Bentley Continental Supersports care este considerate a fi cea mai rapida si performanta masina creata de compania britanica. Cei de la Breitling sustin despre aceste ceasuri ca sunt “super-cronografe pentru o super-masina”.

Ceasurile Bentley Supersports se disting prin culoarea bezelului interior, care poate fi portocalie, albastra sau alba. Carcasa lor, de 49 de mm, este facuta din otel inoxidabil, are remontoarul insurubat si o rezistenta la apa pana la 100 de metri adancime. Bezelul rotativ, are o scara tahometrica. Mecanismul ceasurilor este creat in atelierele proprii. Este unul automat, cu 38 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si are certificat COSC.  Cele trei ceasuri sunt au o curea care poate varia in functie de preferintele purtatorului. Poate fi din piele Bentley, piele de crocodil sau cauciuc.

Fiecare model este in editie limitata de 1000 de bucati. Din cate am auzit, pretul unui ceas este in jurul a 6.000 de dolari.

11 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu