Breitling Chronomat 41 In Editie Limitata

BBreitling lanseaza ceasul Chronomat 41 pentru cei care apreciaza performanta si designul original. Creat in editie limitata de 2000 de bucati, modelul a fost caracterizat de admiratori ca fiind un ceas definit de precizie, eleganata si incredere.

Cu cateva zile inainte de lansarea acestui model, cei de la Breitling au vorbit despre ultima lor campanie de advertising, care il are ca protagonist pe John Travolta. Actorul, supranumit “pilotul vedeta”, apare intr-o reclama purtand ceasul Navitimer. De cand era mic, Travolta a avut doua scopuri in viata: sa zboare cu avionul in fiecare zi si sa poarte un Navitimer. Avand peste 6.000 de ore de zbor, cei de la Breitling au cosiderat ca Travolta este cel mai in masura sa ia parte la aceasta campanie. Fotografiile il infatiseaza pe John Travolta coborand dintr-un Mustang P-51 si purtand la mana ceasul Navitimer cu Caliber 01. Atat fanii actorului cat si cei ai brandului au fost placut impresionati de ceea ce au vazut.

Revenind la ceasul Chronomat 41, trebuie sa mentionam ca intregul sau mecanism a fost conceput si produs in atelierele brandului. Prin geamul de cristal de safir din spatele carcasei se poate studia faimosul mecanism automat, Breitling Caliber 01. Acesta are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora,  47 de jewels, o rezerva de energie de 70 de ore si detine un certificat COSC. Carcasa ceasului are un diametru de 41 mm si este creata din otel inoxidabil. Bezelul unidirectional este gravat cu indecsi personalizati. La prima vedere, ne-a atras atentia cadranul din onyx negru pe care sunt asezate indicatoare rosii. Nu numai ca se creeaza un contrast puternic, dar aceste doua culori ofera ceasului si un aer sport. Carcasa ceasului are o rezistenta la apa pana la o adancime de 200 de metri.

Nu am reusit sa aflam pretul pentru Chronomat 41, dar stim ca brand il considera un “instrument autentic pentru profesionisti”.

 

27 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu