Breitling Chronomat 44 GMT

CCum deja ati observat, ne apucam, incet, incet, sa prezentam ceasurile cele mai importante care vor urma sa participe la BaselWorld 2012. Vom incerca in acelasi timp sa va tinem la curent si cu alte ceasuri proaspat aparute pe piata, dar vom pune accent pe ceea ce, cu siguranta, ii intereseaza pe cei mai multi.

Am vorbit pana acum de 3 branduri care si-au anuntat prezenta la BaselWorld. Nici cei de la Brietling nu au avut rabdare si au dat fanilor cu o scurta prezentare a noului ceas Chronomat 44 GMT. Brandul sustine despre acest model urmatoarele: „este un ceas de mana autentic, care reflecta un univers dedicat performantei si sportului. Este foarte rezistent si se comporta perfect chiar si in situatii extreme”.

„Fratii” acestui ceas s-au bucurat de un succes extraordinar cand au aparut pe piata. Spre deosebire de modele lansate anterior, acesta are un diametru mai mic, de 44 mm. Ceasul are o serie de caracteristici care il fac destul de special. Bezelul rotativ indica intr-o maniera de 24 de ore, GMT3. Modificarea fusului orar este simpla, realizandu-se doar cu ajutorul remontoarului.

Se observa imediat munca detaliata a ceasornicarilor. Brandul a dorit sa il incarce cu cat mai multe detalii, pentru a-i adauga putina personalitate.Spre deosebire de celelalte modele din colectia cu acelasi nume, ceasul Chronomat 44 GMT are un mecanism Breitling 04, cu certificat COSC. Este un mecansim automat, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si 47 de jewels. Fiind conceput in special pentru cei care calatoresc, ceasul are o rezerva de energie de peste 70 de ore. Pe cadran sunt indicate GMT1 si GMT 2, iar GMT 3 este afisat pe bezelul interior. In ceea ce priveste exteriorul, carcasa este facuta din orel inoxidabil si are o rezistenta la apa pana la 200 de metri adancime. Totusi, se poate opta pentru o imbracaminte diferita a ceasului, brandul lansandu-l in mai multe variante: cadranul poate fi negru, albastru metalic, albastru, gri, argintiu sau maro metalic, iar cureaua poate fi in stiluri diferite ca Ocean Racer sau Diver Pro, din cauciuc sau piele.

Brandul nu a specificat pretul acestui model, dar cu siguranta il vom afla in luna Martie. Cel mai probabil veti putea achizitiona un astfel de model din Bucuresti, in magazinele celor de la Cellini.

28 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu