Breitling face valuri

DDupa lansarea modelului Navitimer Cosmonaute in luna iunie, cei de la Breitling au lucrat la constructia unui nou ceas, care a fost lansat saptamana trecuta. Brandul spera ca Superocean 42 White Water sa atraga atentia tuturor doamnelor si sa impresioneze prin designul complex si neutru.

Ceasul face parte dintr-o colectie unde majoritatea modelelor sunt sunt caracterizate de o carcasa solida si de un mecanism performant. Superocean 42 White Water este de fapt o noua versiune a modelului Superocean 42, care a fost special modificat pentru femei. Brandul a ales culoarea alba pentru a-i conferi ceasului un caracter aparte, care sa imbine stilul si eleganta cu performanta si indrazneala.

Pe langa designul modelului, cei de la Breitling se mandresc si cu rezistenta la apa a ceasului, acesta ramanand intact pana la o adancime de 1.500 de metri. Desi nu s-a specificat nimic in aceasta privinta, daca e sa ne ghidam dupa materialele folosite in colectia Superocean, credem ca acest model are carcasa creata din otel inoxidabil, iar remontoarul insurubat si bezelul unidirectional. Pe langa diametrul de 42 mm, carcasa are o grosime de 15 mm. Mecanismul ceasului este automat, cu 25 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de aproximativ 40 de ore.

Inca nu am aflat pretul, dar ceasul Superocean 42 White Water va fi disponibil doar in magazinele Breitling.

24 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu