Bremont Mustang

AAstazi ramanem tot in zona ceasurilor pentru piloti si va prezentam noul model P-51 de la Bremont. Este un cronograf cronometru construit cu piese originale de la faimosul avion de vanatoare din al doilea razboi mondial, Mustang P-51 k-10, care a purtat multe batalii deasupra oceanului Pacific, capatand numele de “Fragil, dar Agil”.

Sunt folosite piese din aluminiu atat pe cadranul ceasului cat si in mecanismul acestuia. Designul este inspirat de ceasurile gasite la bordul avioanelor. Ca multe din modelele recente de la Bremont si acest ceas este ansamblat in atelierele lor din Anglia. Mecanismul este un o versiune modificata a calibrului elvetian BE-54A automatic cu modul GMT si cronometru. Mecanismul este certificat COSC.

Special este rotorul ceasului, care are forma unei elice, iar pe palete gasim inscriptionat  “Limited Edition” si “Fragile but Agile”. Carcasa este din otel special tratat, cu un diametru de 43mm, rezistenta la socuri si la apa pana la 10 atmosfere.

Ceasul va fi prezentat la Basel 2011 si va intra in productie abia in toamna. El va fi limitat la 251 de bucati si vor avea un pret de 7.540 de lire in Marea Britanie si 11.900 de dolari in SUA.

3 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu