Bulgari Octo Maserati

BBulgari a lansat un model destul de interesant din mai multe puncte de vedere. Ceasul Octo Maserati a luat nastere in urma unei colaborari dintre doua branduri italiane pline de renume. Bulgari si Maserati si-au unit fortele pentru a crea un model care sa puna in valoare traditiile ambelor companii.

Bulgari sustine ca acest model este caracterizat de precizie, performanta, experienta, stil si eleganta, trasaturi intalnite la ambele branduri. Pe langa acestea, brandurile impartasesc un trecut glorios, ambele reusit sa modifice “perceptia si definitia elegantei” prin creatiile lor.

Atat cei de la Bulgari cat si cei de la Maserati au dorit sa creeze un ceas care sa reprezinte viitorul, atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere al designului. Astfel, au creat o carcasa din otel inoxidabil, cu un diametru de 45 mm. Bezelul este creat din acelasi material si cuprinde o scara tahometrica. Pe cadran observam 4 subcadrane cu functii retrograde. La ora 12 sunt indicate orele, la ora 6 minutele iar pe parti sunt functiile cronografului. Foarte bine ascunse sunt cele doua butoane pentru cronograf, la ora 2 si la ora 4.

Pe langa cele doua geamuri din cristal de safir, rezistent la zgarieturi, ceasul are o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Mecanismul care poate fi zarit prin geamul din spate este unul automat, cu un calibru GG7800. Este ornat cu 45 de jewels, are o frecventa 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 38 de ore. Modelul este vine cu o curea din piele de vitel cu clema din otel inoxidabil.

Cei de la Maserati sustin ca au dorit ca ceasul Bulgari Octo Maserati sa fie ca un accesoriu pentru iubitorii de masini Maserati. Ca un minus al acestui model, putem mentiona lizibilitatea putin redusa a indicatorilor.

3 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu