Bulgari Papillon Voyageur

BBulgari s-a pregatit mult timp pentru Baselworld. Cel putin asa pare dupa modelul proaspat anuntat. Desi are un design mai ciudat si rar intalnit, am auzit foarte multa lume incantata de ceasul Bulgari Papillon Voyageur.

Ceasul din colectia Daniel Roth, a fost creat special pentru cei care calatoresc. Brandul sustine ca modelul este conceput pentru a-i ajuta pe calatori sa iasa intr-o oarecare masura din monotonia drumetiilor. Desigur, fiind destinat calatorilor, ceasul indica GMT1 si GMT2. Zona locala este indicata printr-un afisaj simplu, in dreptul orei 12, iar GMT2 este prezentat pe discul central, din mijlocul cadranului.

Ceea ce a atras atentia tuturor este modul de indicare a minutelor. Aceastea sunt indicate prin cele doua sagetele albastre, fiecare dintre ele rotindu-se pe o axa proprie. Minutele sunt marcate pe cele doua semicercuri aurii: unul cu indicatii de la 5 la 55 si unul de la 0 la 60. Cele doua sageti albastre indica pe rand minutele. Pe masura ce se deruleaza o ora, una dintre sageti este foarte putin vizibila. In momentul in care prima sageata si-a terminat tura, ajungand la minutul 59, cea de-a doua sageata preia „munca” pregatindu-se de a indica in continuare minutele. Pe langa faptul ca este ingenioasa, aceasta miscare, probabil, este destul de interesanta de urmarit. Afisarea celuilalt GMT este actionata de butoanele de pe margine.

Mecansimul care tine aceste functii in miscare este unul automat, DR1307 cu 26 de jewles si o rezerva de energie de aproximativ 45 de ore. Greutatea oscilatoare este bimetalica si podurile sunt finisate cu motive Cotes de Geneve. Carcasa din aur roz, este destul de groasa, 15.2 mm, si are o rezistenta la apa pana la 30 de metri.

Ceasul Bulgari Papillon Voyageur este in editie limitata de 99 de bucati si va fi disponibil dupa 12 Martie. In ceea ce priveste pretul, sunt zvonuri cum ca modelul va costa undeva in jurul a 52.000 de dolari.

24 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu